Behandelingen

Alles wat je moet weten over onze beautysalon

Onze behandelingen

Schoonheidsverzorging

Kapsalon.Een ontspannen uitstapje.

U wilt er na uw bezoek aan de kapper fris en verzorgd uitzien, maar stelt ook prijs op een gemoedelijke en vertrouwde sfeer?

Pedicure

Pedicure.Ontspannende voetverwenbehandeling.

Uw voeten de aandacht en professionele zorg te geven die ze verdienen, dat is onze passie. Elk paar voeten is uniek. Wees er zuinig op, u heeft maar één paar.

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste.Heerlijk genieten.

Even lekker op adem komen? Alle stress van je af laten glijden? Heerlijk genieten van de persoonlijke aandacht die je huid verdient?

Mauseusse

Mauseusse.Een heerlijke massage .

Even ontstressen , of juist specifieke spiergroepen behandelen dan bent u hier aan het juiste adres. De Maseuse staat elke donderdag voor u klaar!

Nagelstyliste

Nagelstyliste.Omdat uw handen het beste verdienen.

Uw handen worden de hele dag ongemerkt blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Ze kunnen schraal of ruw aanvoelen, zeker in de winter.

Tanden bleken

Tanden bleken.Mooie witte tanden.

Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide vrije gel en een led-licht. Last van gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees? Maakt u zich geen zorgen!

Spray tan

Spray tan.Mooi egaal bruin.

Spray tan is een slimme en snelle alternatief voor de zonnebank en in tegenstelling tot de zon juist goed voor je huid. Het is snel, natuurlijk, veilig en egaal.

Wimperextensions

Wimperextensions.Natuurlijk, mooi en glamorous .

Wimperextensions is het verlengen van natuurlijke wimpers. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.

Bent u enthousiast geworden en wilt u contact opnemen? Klik hier